head banner website

Cặp đi học Kid2Youth FIT

Cặp đi học Kid2Youth FIT là một chiếc cặp nhẹ, tiện dụng và thoải mái khi mang theo. Cặp học sinh FIT có một khu vực lưu trữ lớn, hình chữ nhật với các túi bổ sung phía trước và bên. Túi được thiết kế với khả năng giảm áp để hỗ trợ lưng và có hình lõm để thông gió.

Chính sách hỗ trợ:

- Vận chuyển và lắp đặt trên Toàn Quốc.
- Bảo hành sản phẩm 12 tháng đến 36 tháng.
- Tư vấn các giải pháp setup Bàn ghế Văn phòng cao cấp.

Cặp đi học Kid2Youth FIT là một chiếc cặp nhẹ, tiện dụng và thoải mái khi mang theo. Cặp học sinh FIT có một khu vực lưu trữ lớn, hình chữ nhật với các túi bổ sung phía trước và bên. Túi được thiết kế với khả năng giảm áp để hỗ trợ lưng và có hình lõm để thông gió. Nó cũng có một túi vận chuyển bổ sung để có thêm không gian lưu trữ khi túi đầy. Các tính năng an toàn cho túi bao gồm vòng khóa có còi thổi và dải phản quang 3M ở phía trước túi.
Cặp đi học Kid2Youth FIT
Cặp đi học Kid2Youth FIT
bag kid2youth 3bag kid2youth 2
Cặp đi học Kid2Youth FIT
Made in Taiwan
Rectangle storage area
Large storage space
Front and side pockets
Pressure relief for back support
Depression/funnel design for air ventilation
Snap ring with blowing whistle
Extra carry bag (36cm x 7cm x 25cm)
Patented 3M reflective stripe in front
Materials: fabric (cover), polyester (lining)
Bag weight 0.93 KG
Bag dimension 26.5cm (W) x 12cm (D) x 36cm (H)
Our ergonomic backpacks are designed with padded shoulder straps and a padded back panel to distribute weight evenly and reduce pressure on the spine. They also feature multiple compartments to help students stay organized. Made from durable materials, our backpacks come in a variety of colors and designs to suit every student’s style. Shop our selection today for comfort and support during long school days.
Kid2Youth FIT
Kid2Youth FIT
Kid2Youth FIT
Kid2Youth FIT
The Kid2Youth FIT school bag is a lightweight, ergonomic bag that is comfortable to carry. The FIT school bag has a large, rectangular storage area with additional front and side pockets. The bag is designed with pressure relief for back support and depression shaped for air ventilation. It also has an extra carrier bag for additional storage space when the bag is full. Safety features for the bag include a snap ring with blowing whistle and 3M reflective stripe in front of the bag.
Cặp đi học Kid2Youth
Cặp đi học Kid2Youth chính hãng
Cặp đi học Kid2Youth chính hãng
Cặp đi học Kid2Youth chính hãng
Cặp đi học Kid2Youth chính hãng
Cặp đi học Kid2Youth chính hãng
Brand

Color

Dimensions

Origin

TIN TỨC

GIỚI THIỆU CÁC SẢN PHẨM CỦA THƯƠNG HIỆU CAO CẤP FURSYS HÀN QUỐC

virtual-icon